GO Carpisa u Importanne Centru Sarajevo danas proslavlja svoj prvi rođendan

GO Carpisa u Importanne Centru Sarajevo danas proslavlja svoj prvi rođendan

Sarajevo, tačnije Importanne centar je prošle godine postao bogatiji za jedan novi concept store, a radi se o GO Carpisa concept storu koji karakterizira sofisticiran savremeni dizajn za putnike koji pored kvalitete i praktičnosti zahtijevaju stilske komade koji će upotpuniti njihova putovanja. Danas ovaj concept store slavi svoj prvi rođendan uz mnogobrojna iznenađenja i popuste.

GO Carpisa concept store je mix & mach dizajna i suvremene arhitektonske vizije koja u vama trenutno budi želju za putovanjem. GO je rezultat  tehničkih, dizajnerskih i istraživačkih aktivnosti koje CARPISA stručnjaci provode već dugi niz godina kako bi unaprijedili materijale i proučavali sve napredna rješenja za sigurnije i udobnije poslovno ili turističko putovanje.

Prvi GO Carpisa concept store otvoren je 2017. u srcu Napulja, a ubrzo nakon uslijedilo je otvorenje u Rimu, Torinu i Milanu.

Bogat putni asortiman opisuju različitimodeli i veličine kofera, avionske ručne torbe, ruksaci i sportske torbe, zaštitne torbe za odjeću te još mnogo korisnih putnih accessories-a visokih performansi i atraktivnog dizajna.

Carpisa je postala poslovni fenomen, nudeći trendi proizvode po izuzetno pristupačnim cijenama u odnosu na kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.