O nama

 

IMPORTANNE CENTAR PRIČA O NAŠEM USPJEHU

Importanne Centar je prvi centar u Sarajevu koji konceptualno spaja poslovni, stambeni i shopping ambijent u jednu jedinstvenu cjelinu. Smješten u komercijalnom i kulturološkom jezgru grada, Importanne na svojevrstan način kreira novu sliku Sarajeva. Svojom arhitekturom i sadržajima, Importanne Centar komunicira pozitivnu energiju i nudi urbani ambijent u skladu sa najnovijim svjetskim standardima.

Shopping centar se proteže na tri etaže i na preko 8000m2 prostora gdje možete posjetiti ekskluzivne shopping sadržaje kao i već dobro poznate brendove. Ako se prošetate prizemljem i mezaninom pred vama su brojni modni brendovi, prodavnice modnih dodataka i kozmetike, tobacco shop, frizerski salon, gastro sadržaji kao i poslovnica Sparkasse banke, dok u suterenu možete potražiti samoposlugu, prodavnicu tehnike, igračaka, dječiju igraonu i cafe sadržaje u kojima možete napraviti kratku shopping pauzu.

Posjetiteljima je na raspolaganju i Importanne parking sa 425 parking mjesta na etažama -2, -3 i -4; što u potpunosti pokriva sve potrebe budućih korisnika.

Na trgu ispred Importanne Centra nalazi se čitav niz “tematskih krugova” u vidu travnjaka kao i prostori koji su predviđeni za otvorene bašte. Uz njih je i fontana koja svojim granitnim kubusima simulira siluetu grada i djeluje kao prepoznatljivi element Importanne Centra i ovog dijela Grada uopšte.

Dobrodošli u Importanne Centar, Centar modernog življenja.