Radno vrijeme:

Ponedeljak – Petak: 9:00 – 19:00

Kontakt:

+387 33 592 460

Web:

UNIJA

Unija računovodstvena kuća: „Mi počinjemo kada drugi odustanu“

Unija je međunarodna računovodstvena kuća, koju odlikuju visoko kvalitetne usluge i savremena rješenja, te visok stepen zadovoljstva i povjerenja, kako klijenata tako i stručne javnosti.

S ciljem postizanja najviših standarda izvršenih usluga, koje se temelje na visokim stručnim sposobnostima, prije skoro dvije decenije pokrenuto je udruživanje samostalnih računovodstvenih servisa u Sloveniji, ali i u ostalim državama bivše Jugoslavije. Tako je u 2004. godini, udruživanjem tri računovodstvena servisa, napravljen prvi korak ka rješavanju problema nedostatka stručnih znanja i pod jednim krovom Unije udruženo je postojeće stručno znanje. Zajedničkim snagama se krenulo ka ispunjavanju vizije i misije Unije: pružanjem kvalitetnih usluga podrške u razvoju i rastu klijenata; organizacijom rada pomoći u razvoju i rastu saradnika; a samoj firmi osigurati dugoročni uspjeh i ugled u društvu.

Kako bosanskohercegovačkim, tako i inostranim kompanijama, Unija nudi sveobuhvatnu računovodstvenu uslugu, obračun plata, poresko, pravno, poslovno i računovodstveno savjetovanje na jednom mjestu, a kroz pružanje usluga u 14 zemalja centralne i jugoistočne Evrope, i to u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Austriji, Njemačkoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji i Ukrajini.

Unija u Bosni i Hercegovini posluje od 2011. godine i svrstava se među najveće računovodstvene kuće u Bosni i Hercegovini.